Steinder Revuu - Steindenaere kèn veer ôs nog
Onze Revuu Familie

Onze Revuu
Familie

Laat je betoveren door de Steinder Revuu, waarin onze revuu familie je meeneemt op een reis vol lokale humor en prachtige muziek.
Ben je klaar voor een avond vol lachen, zingen en lokale humor? Dan ben je op de juiste plek! De Steinder Revuu is hét culturele hoogtepunt van onze gemeenschap en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen. De Steinder Revuu is inmiddels een begrip binnen de Gemeente Stein. Elk jaar brengen we onze bezoekers de meest hilarische sketches, de mooiste liederen en de scherpste satire op het podium. Alles met een vleugje Steinse charme, natuurlijk!

Onze Revuu familie is een groep lokale helden, grappenmakers en zangers uit Stein en omgeving. Onze cast en crew bestaan uit gepassioneerde inwoners die hun tijd en talent vrijwillig inzetten om jou een onvergetelijke avond te bezorgen. Lachen tot je buikpijn hebt en genieten van prachtige muziek. De Steinder Revuu brengt je een avond vol plezier. Een avond die onze gemeenschap samenbrengt en de banden tussen onze inwoners versterkt.

Steinder Revuu - Steindenaere kèn veer ôs nog

Boezemvriendinnen

Een eendagsvlieg van de hoogste plank

Bésjen van Stein

Een begrip in Stein

Een “Bèsj” is de Steinse naam voor een vrouw op leeftijd. De Bèsjen zijn een belangrijk onderdeel van de Steinse cultuur en vanaf dag één onderdeel van onze Revuu familie. Deze dames staan niet alleen bekend om hun gezelligheid, maar ook om hun mandjes, körf, gevuld met lekkernijen.
Steinder Revuu - Steindenaere kèn veer ôs nog
Steinder Revuu - De Daltons

De Daltons

Oude tijden herleven

Häörepaerd

Kort, krachtig en chaotisch

Een ” Häörepaerd” is een ander woord voor “stommerik” in het Steins dialect. Onze Häörepaerdjes zijn alles behalve stom, maar houden wel van “stòmme kal” op de bühne. Deze groep staat bekend om hun korte, maar krachtige en soms ook chaotische sketches binnen onze Steinder Revuu.
Steinder Revuu - De Häörepaerd
Steinder Revuu - Eine Frisje Wendj

Eine Frisje Wendj

De jeugd heeft de toekomst

Little Diva’s

Dé perfecte opening van de Revuu

Steinder Revuu - Little Diva's
Steinder Revuu - Opsporing verzocht

Opsporing verzocht

Nieuw, fris en vol humor

Sjraplemmele

Prachtige sketches vol humor

Steinder Revuu - De Sjraplemmele
Steinder Revuu - Soul Sonic

Soul Sonic

Dans, show en entertainment

Soul Sonic is een danscrew onder de vlag van Dance ID. Deze showgroep vertelt een verhaal door het combineren van verschillende dansstijlen met toneel en muziek. Elk jaar opnieuw proberen deze dames het Steinse publiek te verrassen en entertainen met een spectaculaire show.

The Magnificant Dancers

Entertainment van de hoogste plank

Steinder Revuu - The Magnificant Dancers
Steinder Revuu - Wimke

Wimke

De meest schuine moppen en verhalen

Wim Stijnen

Puur Steinse liedjes

Steinder Revuu - Wim Stijnen
Deelnemen of meewerken aan de Steinder Revuu?

Deelnemen/
meewerken?

Wil jij onderdeel worden van onze Steinder Revuu familie? Dat kan!
Maak kennis met de onmisbare helden van Steinder Revuu! Onze vrijwilligers, spelers, showmakers, dansers, sketchartiesten, licht- en geluidstechnici en decorbouwers zijn de drijvende krachten achter het spektakel. Met passie en talent zetten zij zich in om de bezoekers van de Steinder Revuu een betoverende avond vol lokale humor en prachtige muziek te bezorgen.

Wil jij ook deel uitmaken van onze Steinder Revuu familie? Heb je gouden handjes of interesse in de technische aansturing van de Revuu, of wellicht een nieuwe act in gedachten? Stuur ons dan een mailtje waarin je aangeeft waar jouw talenten en kwaliteiten liggen.

1e Weekend 2024

15 & 16 NOV

2e Weekend 2024

22 & 23 NOV